Helstekt fläskkarré

RÖSTA PÅ RECEPTET (557)

(557)

Vad tycker du?

2tim 5 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Karrén bryns i stekpanna och steks sedan långsamt färdigt i ugnen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
benfri fläskkarré i bit
havssalt
svartpeppar nymalen
Rapsolja eller

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (557)

(557)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Joakim

Sen om man har en rejäl bit på säg 1,4 kg så kan man med fördel dela den på hälften innan steg 1.
Då har man helt plötsligt två 700 grammare (som går betydligt fortare att laga till). Magi! =)

Åsa

800gram och efter 2 timmar fortfarande blodig! Skivade upp och höjde till 150 grader, 15 min senare ätbart. Ska man ha 800 gram på 130 grader så räkna 2,5-3 timmar i ugnen!

Sophie Berlin

Hej Åsa,
Tack för att du hör av dig. Vi har nu ändrat i receptet.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta

Re

Den varnar dig när du ökar portionerna, tiden anpassad för receptet är med en köttbit på 800gram, de vill säga för 4personer och inte 8. Mer kött tar så klart mer tid

Emma Olsson

Hej Alex,
Receptet är framtaget till 4 portioner och ökar man på antalet portioner kan tiden komma att påverkas 🙂
Hälsningar, Emma

Veckomeny november

Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter