Ladda ner bild Tagliata RÖSTA PÅ RECEPTET (64) (64) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 1tim 20min 8 ingredienser Tagliata är en klassisk Italiensk rätt. Här med rostbiff, tomat och parmesan. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 6 - 8 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 kg rostbiff 1 ask körsbärstomater, i halvor 1 påse rucola 50 g Parmigiano Reggiano 30 mån, i flagor Extra jungfruolivolja Fruttato Balsamvinäger Sigillo Rosso flingsalt nymald svartpeppar Gör så här Sätt ugnen på 125 grader. Salta och peppra rostbiffen ordentligt. Bryn runtom i olivolja i en het stekpanna. Stek klart i ugnen till en innertemperatur på 55 grader (rött kött) eller 60 grader (välstekt). Det tar cirka 1 timme. Låt köttet vila i 10 minuter och skiva det sedan tunt. Lägg upp på ett fat och toppa med halverade körsbärstomater, rucola och parmesan. Ringla över balsamvinäger och rejält med olivolja. Salta och peppra. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (64) (64) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (64)
(64)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer