Oxragu med rött vin, rosmarin och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

2tim 45min 14 ingredienser

Bjud vänner och familj på mör oxragu med rött vin, rosmarin och bönor. Servera med potatis eller bröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
grytbitar av nötkött
1
gul lök, finhackad
2 st
vitlöksklyftor
2 st
morötter, tärnade
2 msk
Tomatpuré
5 dl
rött vin
8 dl
vatten
1 tärning
köttbuljong
3
kvistar rosmarin
salt
peppar
1 nypa
strösocker
1 förpackning
Stora vita bönor, á 380 g

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Bertan

Hejsan, mycket fina recept som ni har…men jag saknar ofta att ni inte har förslag på vad man skall äta till, typ potatis, pasta, sallad eller andra förslag???.

Med vänlig hälsning

Bertan

Anna Mellberg

Hej! Till det här receptet rekommenderar vi potatis eller bröd. Ofta står rekommendationen i den inledande texten (som i det här receptet) men också ibland som tipsrutor under tillagningsinstruktionerna. Hoppas att du lägger märke till dem nästa gång, annars går det ju också bra att fråga här i kommentarsfältet förstås. Lyckat till önskar vännerna på Zeta