Bullar med choklad och mandelmassa
Vad tycker du?
Saftiga bullar bakade med olivolja och smaksatta med kardemumma, choklad och mandelmassa.
Receptet är framtaget i samarbete med Caroline Ahlqvist, Älska att baka.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Om alla bullarna inte ska ätas på en gång så frys dem gärna så fort de har svalnat.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (66)
(66)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Malin Bengtsson
Hade så höga förväntningar på dessa bullar då de fått så högt betyg! Men njae… alldeles för mycket kakao och för en som aldrig bakar var det även svårt att få till knytena!
Anna Mellberg
Hej Malin! Prova att halvera mängden kakao, det är ju inte alla som är chokladfantaster! Det går dessutom alldeles utmärkt att kavla ut degen, breda på fyllningen, rulla ihop och skära i bitar. Gör du på det viset slipper du göra knyten och det blir garanterat lika gott. Hälsningar vännerna på Zeta
Lnn
5 dl vatten på 10 dl mjöl ger en lös smet
Emma Olsson
Hejsan Linn,
I receptet är det 1 000 gram mjöl, 1 dl vetemjöl väger cirka 60 gram. 1 000 gram är drygt 16 dl vetemjöl.
Hälsningar, vännerna på Zeta