Pasta med stekt kycklinglever och vitlök
Vad tycker du?
Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Kycklinglevern fräses och kryddas med vitlök, persilja, rödvinsvinäger och chili och serveras med din favoritpasta.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (53)
(53)Vad tyckte du om receptet?
8 kommentarer
Maritha
En av mina absoluta favoriträtter med kycklinglever, snåla inte med vitlöken och chilin.
Anna Mellberg
Hej Maritha! Så roligt att höra, tack för att du hör av dig och berättar! Hälsningar vännerna på Zeta
Monica
Men detta är INTE Strozzapreti – misstag av matlagaren?:eller fotografen ?
Anna Mellberg
Hej Monica! Det är inget misstag av kock eller fotograf, det är däremot ett recept som har många år på nacken- så det är en pastasort som vi hade tidigare. Namnet på receptet bör ändras dock, där har det inte riktigt klaffat. Men strozzapreti fungerar även alldeles utmärkt till detta recept! Hälsningar Zetas provkök
Pär
Väldigt gott recept, jag körde med torkade chiliflingor och det funkade utmärkt.
Fredrik
Jag ringlade lite av er Vit tryffelolja över och rätten blev verkligen förändrad och smakade väldigt gott!
Pia Kerstisdotter
Underbart! 👏
David
Vacker symfoni i all enkelhet.
Vi adderade lite hackad salvia…
gudabenådad mat!
Denna stannar i receptskatten och kommer upprepas. Gormétmat på 30min!