Zeta Burrata med tryffel
Mozzarella med lent krämig och gräddig fyllning som fått en härlig smak av tryffelsmör. Delikatess från Apulien i södra Italien. Perfekt som förrätt, serverad precis som den är med några droppar fin olivolja, lite balsamvinäger och söta körsbärstomater. Passar också till lyxiga sallader eller som topping till kötträtten, pizzan eller pastan.
Förpackningsstorlekar | 275 g |
Avrunnen vikt | 100 g |
Ingredienser | OST: BURRATA (Pastöriserad MJÖLK, UHT GRÄDDE, salt, löpe, surhetsreglerande medel: E270), TRYFFELSMÖR 10% (SMÖR, vit Albatryffel (tuber magnatum Pico - 3% av tryffelsmöret), salt, arom), konserveringsmedel E202. LAG: Vatten, salt. |
Tillagning | SERVERINGSFÖRSLAG: Toppa pizzan eller köttet med en bit tryffelburrata. Värm ett par minuter i ugn. |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8 °C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förbrukas samma dag. |
Näringsdeklaration per 100 g (utan lag) | Energi 1068 kJ, 258 kcalFett 24 gVarav mättat fett 15 gKolhydrat 0,8 gVarav sockerarter 0,8 gProtein 9,8 gSalt 0,95 g |