Zeta Crostini glutenfri
Zeta Glutenfri Crostini är krispiga brödkex bakade på majsstärkelse med en fin brödsmak. De är utmärkta på aperitivobrickan och att toppa med tapenade och andra grönsaksröror. Men även med charkuterier, ost och skaldjur. Traditionen med crostini härstammar från medeltiden när bröd ofta fick vara tallriken som maten serverades på.
Förpackningsstorlekar | 120 g |
Ingredienser | Majsstärkelse, vegetabiliskt fett (fett från sheanötter, solrosolja, vatten, citronjuicekoncentrat, emulgeringsmedel E471, arom), vatten, majsmjöl, socker, psylliumfiber, citrusfiber, jäst, salt, cikoriafiber, förtjockningsmedel E412, E464, rosmarinextrakt. Kan innehålla spår av ÄGG, SESAMFRÖN, SOJA, SENAP, MANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, CASHEWNÖT, PEKANNÖT, PARANÖT, PISTAGENÖT och MAKADAMIANÖT. |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras torrt och svalt. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 1851 kJ, 441 kcalFett 16 gVarav mättat fett 5,0 gKolhydrat 71 gVarav sockerarter 4,4 gFibrer 4,0 gProtein 1,2 gSalt 1,8 g |