Zeta Grissini glutenfri
Zeta Glutenfria Grissini är brödpinnar, bakade på majsstärkelse, majsmjöl och solrosolja bland annat. De är en lite tjockare typ av grissini, är krispiga och har en fin brödig smak. Passar som tillbehör till soppor, sallader och på aperitivobrickan. Traditionen att äta grissini uppstod i Turin under 1500-talet.
Förpackningsstorlekar | 120 g |
Ingredienser | Majsstärkelse, vegetabiliskt fett (fett från sheanötter, solrosolja, vatten, citronjuicekoncentrat, emulgeringsmedel E471, arom), vatten, majsmjöl, socker, psylliumfiber, citrusfiber, jäst, salt, cikoriafiber, förtjockningsmedel E412, E464, rosmarinextrakt. Kan innehålla spår av ÄGG, SESAMFRÖN, SOJA, SENAP, MANDEL, HASSELNÖT, VALNÖT, CASHEWNÖT, PEKANNÖT, PARANÖT, PISTAGENÖT och MAKADAMIANÖT. |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras torrt och svalt |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 1851 kJ, 441 kcalFett 16 gVarav mättat fett 5 gKolhydrat 71 gVarav sockerarter 4,4 gFibrer 4,0 gProtein 1,2 gSalt 1,8 g |