Zeta Halkidikioliver Vitlök med kärnor vakuum
Zeta Halkidikioliver Vitlök är grekiska halkidikioliver som är skördade tidigt på säsongen i september-oktober. De är vakuumförpackade och har, tack vare att kärnan är kvar, en fast konsistens. De är vitlöksmarinerade och har en fin vitlökssmak, mild sälta och en balanserad syra. Oliverna passat utmärkt som tilltugg men kan även användas i grytor, sallader och pastarätter.
Förpackningsstorlekar | 150 g |
Avrunnen vikt | 150 g |
Ingredienser | Halkidikioliver 99%, vitlök 0,5%, vatten, salt, solrosolja. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca 1 vecka i kylskåp. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 750 kJ, 183 kcalFett 16 gVarav mättat fett 2,5 gKolhydrat 0 gVarav sockerarter 0 gProtein 6,0 gSalt 1,5 g |