Kategorier
- > Förstasidan
- 50 år med olivolja i Sverige
- Boken om Fernando Di Luca
- Bönor laddar kroppen efter träning
- BreOliv
- Danmark
- Ett gott val för hela familjen – Zeta Maccaronetti
- Fernando Di Luca får medalj av kungen
- Fernando! : mitt livs historia, mitt livs recept – Tävlingen är avslutad
- Fett – för ett gott liv
- Förvaring och märkning [GAMMAL]
- Gott att veta & matinspiration
- Grön middag med sköna bönor
- Ica-träff november 2024
- Italiensk pasta
- Jubileumsolja – tävling
- Kundforum – Ställ en fråga
- Låt bönan bli mer än tillbehör
- Livsmedelsverkets tester av olivoljor
- Medelhavsost
- Min bästa pasta av Bo Hagström från Solens Mat
- Mina sparade recept
- Nyhetsbrev
- Nyhetsbrev – avregistrering
- Nyhetsbrev – tack
- Nystarta året grönt
- Oliiviöljy
- Olivolja
- Om medelhavsmat
- Om Zeta
- Över 50 år av goda smaker från Italien
- Pesto
- Pinsa
- Produkter från Zeta
- Recept Piadina
- Receptboken
- Saknar du någon av våra storsäljare i din butik?
- Saknar du någon av våra storsäljare inom Zeta kortpasta?
- Samarbete med Hjärt-Lungfonden
- Sitemap
- Smart Vardagsmat
- Sofia Woods härliga aperitivo
- Sök recept för medelhavsmat
- Sommarens medelhavskök
- Sommarköket
- Sommartävling
- Sommartävling – tävlingen är avslutad
- Spaghetti
- Testa dina kunskaper om fetaost!
- Undrar du över halloumi?
- Vad ska du laga till middag?
- Välj klokt, välj animal welfare.
- Vinn en kryssning i Medelhavet
- Vinn fin picknick-korg och Zeta produkter
- Zeta presskontakt
- Frågor och svar
- Cookiepolicy
- Jobba hos oss
- Privacy policy
Halloumi – cypriotisk ost
Om du vill steka ost är det halloumi du ska använda. Halloumi är en cypriotisk ost tillverkad av ko-, får- och getmjölk. Grillad halloumi är perfekt som förrätt till alla grillkalas. Du kan steka eller grilla osten hel eller i skivor och njuta halloumin tillsammans med lite pressad citron. Om du vill grilla halloumin som hel bit, bryter du isär den i skåran och grillar de två bitarna. Därefter skivar du osten och serverar. Pröva också att ha halloumi naturell i sallad!
Halloumi – osten som ”tål” att stekas! Genom att koka ostmassan får halloumin sin unika karaktär och konsistens som gör att den tål att hettas upp utan att smälta.