Zeta Pappardini
Pappardini är en långtidstorkad äggpasta med ägg från frigående höns. Pappardini bakas alltid med ägg men Zetas Pappardini innehåller extra många, hela 5 ägg per kilo högklassigt durumvetemjöl. Den höga halten ägg, 25%, gör pastan godare: fylligare i smaken, porös, sammetslen och spänstig som om den vore hemmagjord. God i en sås med mindre bitar t.ex. en krämig ostsås.
Ingredienser | DurumVETEmjöl, ÄGG 25%. Kan innehålla spår av SOJA och SENAP. |
Avrunnen vikt | g |
Tillagning | Koktid: 12 minuter för al dente eller 15 minuter för mjukare pasta. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning förvaras torrt. |
Näringsvärden | Energi 1583 kJ, 374 kcal Fett 3,3 g Kolhydrat 69 g Protein 15 g Salt 0,06 g |