Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån
Traditionell ursprungsskyddad hårdost från norra Italien. Harmonisk och fyllig med en lång, rik eftersmak. Självklar riven över pastarätter och på antipastibrickan. Oslagbar i risotto eller att äta som den är med en droppe balsamvinäger. Mångsidig som umamirik smaksättare, riven i en soppa, sås, sallad eller paj. Lagrad i minst 22 månader. Släng inte kanten! Det är ost ända ut och kanten kan koka med som umamirik smaksättare i såser och grytor.
Förpackningsstorlekar | 1 kg200 g450 g |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. |
Förvaring oöppnad förpackning | Förvaras i max +8°C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Efter öppning förvaras osten i påse. Öppnad förpackning förbrukas inom en vecka. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 1671 kJ, 402 kcalFett 30 gVarav mättat fett 20 gKolhydrat 0 gVarav sockerarter 0 gProtein 32 gSalt 1,6 g |