Zeta Pastasås Basilika
Det här är en pastasås lagad på solmogna italienska tomater. Eftersom den är gjord på särskilt utvalda tomater och örter, blir resultatet något extra: en rik, fyllig tomatsmak och djup basilikaton möter en välbalanserad blandning av oregano, vitlök, vitpeppar samt en nypa socker och salt. Så god att allt som behövs till är pasta, gärna med lite riven parmesan för att lyfta smaken ännu ett snäpp. Dessutom alldeles utmärkt som bas till såser eller grytor – och så klart på pizzan!
Ingredienser | Krossade tomater 89,16%, olivolja, lök, basilika 2%, socker, salt, naturlig basilikaarom. |
Avrunnen vikt | g |
Tillagning | Tillagning: värm långsamt i kastrull utan att koka, eller i micron utan lock på låg värme. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller en vecka i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 295 kJ, 70 kcal Fett 3,2 g Kolhydrat 8,5 g Protein 1,4 g Salt 1,2 g |