Zeta Pizzabotten Glutenfri
Zeta Pizzabotten Glutenfri, en tunn pizzabotten bakad på ris-, majs- och potatisstärkelse och med ris- och ärtmjöl som bas. Pizzabotten är fryst men blir bäst om den får tina 10 minuter före gräddning. Den kan toppas med alla de klassiska ingredienserna och kanten blir krispig och mustig med en fin brödsmak.
Förpackningsstorlekar | 200 g |
Ingredienser | Mjölmix (stärkelse av ris, majs och potatis, mjöl av ris och ärta, vegetabiliska fibrer (potatis, ris, ärta, psyllium, linfrö och citrus), socker, hirsflingor, linfrömjöl, förtjockningsmedel E464, arom, bakpulver E575, E500), vatten, majsmjöl, rismjöl, solrosolja, extra jungfruolivolja, salt, jäst, förtjockningsmedel E464. |
Tillagning | Tina i rumstemperatur i ca 10 minuter, fyll pizzan efter önskemål och grädda i förvärmd ugn på 230° C i ca 5-7 minuter. |
Förvaring oöppnad förpackning | I frysutrymme vid -18°C eller kallare. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Bör ej frysas om efter upptining. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 911 kJ, 203 kcalFett 6 gVarav mättat fett 0,7 gKolhydrat 43 gVarav sockerarter 1,7 gFibrer 2,5 gProtein 2,4 gSalt 1,2 g |