Zeta Salame Napoli
En smakrik italiensk salami med ursprung i Kampaniens huvudstad Neapel, tillverkad enlig gamla hantverksmässiga metoder. Den är lättrökt och smaksatt med hel svartpeppar vilket ger den en rustik och god karaktär. Självklar på charkbrickan och som aperitivo gärna tillsamman med inlagda grönsaker och oliver, men också i sallader, pastarätten eller på pizzan.
Ingredienser | Fläskkött*, salt, dextros, sackaros, kryddor, naturliga aromer, rökarom, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E252 och E250. Till 100 g färdig produkt har 123 g kött använts. *Uppfött och slaktat i Italien. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8 °C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca 3 dagar i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 1387 kJ, 334 kcal Fett 27 g Kolhydrat <0,5 g Protein 22 g Salt 4,3 g |