Zeta Salame Spianata Calabrese
Salame Spianata Piccante är en traditionell italiensk salami med het smak av svartpeppar och chili. Det ursprungliga receptet har sina rötter i regionen Kalabrien längst ner i södra Italien. Termen spianata syftar på formen att den är lite tilltryckt och oval. Denna salami passar utmärkt på charkbrickan och som aperitivo gärna tillsammans med inlagda grönsaker och oliver, men också i sallader, pastarätter eller på pizza.
Ingredienser | fläskkött*, chilipuré (3,5%), havssalt, naturliga aromer, dextros, kryddor, antioxidationsmedel: E301, E300, konserveringsmedel: E252, E250. Till 100g färdig produkt har 145g kött använts. *Uppfött och slaktat i EU. |
Avrunnen vikt | g |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara max +8°C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller ca 7 dagar i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 1289 kJ, 303 kcal Fett 22 g Kolhydrat 1.5 g Protein 24 g Salt 4.2 g |