Zeta Spaghetti ägg
Spaghetti med 4 ägg per kilo mjöl ger hög proteinhalt på 14 procent, en härlig al dente-känsla och en fylligare smak. Bronsvalsningen ger en ruggad yta som suger åt sig såsen bättre. Denna spaghetti är något grövre vilket bidrar till en rustikare och större smakupplevelse. Pastaformen spaghetti, som betyder "snöre", har sitt ursprung i södra Italien medan traditionen att blanda ägg i degen kommer från norr. Den bästa av två världar i en och samma produkt helt enkelt!
Förpackningsstorlekar | 500 g |
Ingredienser | DURUMVETEMJÖL, ÄGG (20%). Kan innehålla spår av SOJA, BLÖTDJUR och SENAP. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 1529 kJ, 361 kcalFett 3 gVarav mättat fett 1,2 gKolhydrat 68 gVarav sockerarter 3,5 gFibrer 3,0 gProtein 14 gSalt 0,10 g - |