Zeta Spaghetti Glutenfri
Zeta Glutenfri Spaghetti är bakad på mjöl av råris och vitt ris, majsmjöl och potatisstärkelse. Spaghettin smakar väldigt likt vanlig pasta och har fina kokegenskaper, kokar inte sönder och har bra al dente-känsla. Spaghetti är en pastaform som har sitt traditionella ursprung i södra Italien, ordet betyder snören. Serveras oftast med grönsaker och tomatbaserade såser, gärna med fisk och skaldjur.
Förpackningsstorlekar | 400 g |
Ingredienser | Majsmjöl (gult, vitt), rismjöl 25%, rårismjöl, potatisstärkelse, emulgeringsmedel E471. Kan innehålla spår av SOJA. |
Tillagning | Tillagning: Koka upp en stor kastrull med vatten. För varje 100 gram pasta behöver du 1 litervatten och ½ matsked salt. Häll i saltet när vattnet kokar, och lägg sedan i pastan.Rör om då och då. Låt den koka 12-13 minuter. |
Förvaring oöppnad förpackning | Torrt, ej över normal rumstemperatur. |
Näringsdeklaration per 100 g | Energi 1445 kJ, 341 kcalFett 2 gVarav mättat fett 0,7 gKolhydrat 73 gVarav sockerarter <0,5 gFibrer 3,1 gProtein 6,0 gSalt 0,03 g |