Äppelmuffins med kanel och kardemumma
Vad tycker du?
Glutenfria och saftigt goda muffins med vita bönor, kanel och kardemumma. Perfekt som en mellis eller att ha med sig på en picknick.
Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Det går bra att ändra smaksättning. Ett förslag är att byta ut äpple och kanel mot frysta hallon och citron. Använd yttersta skalet från 1 citron tillsammans med saften och blanda ner detta i smeten, byt ut kanel och kardemumma mot vaniljpulver eller vaniljsocker. Toppa med frysta hallon innan du gräddar dem.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (67)
(67)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Lovisa
Så goda! Bytte ut sockret mot en banan och en tsk honung. Mycket bra. Fick 16 st små muffins.
Gabriella
Fantastiskt goda, saftiga, lagom söta och VÄLDIGT UPPSKATTADE! 😍
Inger Dedorsson
Dessa muffins har blivit favoriter på alla corona-utflykter sedan i mars. Kan varieras med olika bär och frukter precis som med olika nötter och mandlar! Lite extra kardemumma sätter knorr. Olivolja med citronsmak en bra variation. Går fint att frysa!❤️
Emma
Går dessa att frysa?
Emma Olsson
Hej Emma,
Ja, de går att frysa in 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta