Ladda ner bild Bolognese Vego RÖSTA PÅ RECEPTET (47) (47) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min 13 ingredienser Grymt god vegetarisk spagetti bolognese! Toppa med massor av parmesanost. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1/2 frp Zeta Casa Di Luca Spaghetti, 400 g 1 fänkål, finhackad 1 gul lök, finhackad 3 vitlöksklyftor, skivade 1 morot, grovriven 1 dl Extra jungfruolivolja Classico 1 palsternacka, grovriven salt nymalen svartpeppar 1 frp Soltorkade tomater strimlade, 140 g 1 frp Pastasås Basilika 3 msk grönsaksfond koncentrerad 2 dl vatten Till servering Kalamataoliver urkärnade Parmigiano Reggiano 22 mån eller Grana Padano 16 mån, riven Gör så här Fräs alla grönsaker i rikligt med olivolja tills det tar lite färg. Smaka försiktigt av med salt och peppar, tänk på att fonden ger sälta. Tillsätt soltorkade tomater, pastasås, grönsaksfond och -vatten. Låt allt småsjuda under lock 10 minuter. Om du använder Casa Di Luca Spaghetti Pronto, vänta tills såsen är nästan klar innan du kokar spaghettin. Den blir klar på bara tre minuter! Häll av spaghettin och blanda med såsen. Servera med oliver och nyriven parmesanost. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (47) (47) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (47)
(47)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer