Bräserad högrev
Vad tycker du?
Bräserad högrev som sakta får sjuda tills det är mört och blir smakrikt. Fin smak av citron, persilja, rödvin, vitlök och oliver.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Servera gärna med en sallad med mycket syra och sälta ex Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka. Receptet hittar du här i receptbanken!
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (56)
(56)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Antonia Furla
Måste fråga! Ska det verkligen vara 2 LITER vatten???
Emma Olsson
Hej Antonia,
Två liter vatten är alldeles för mycket. Jag har nu ändrat i receptet. Ha i vatten tills högreven täcks, låt vätskan reduceras och gör gärna en sås av reducerade vätskan.
Hälsningar
Emma från Zeta