Bräserad högrev
Vad tycker du?
Bräserad högrev som sakta får sjuda tills det är mört och blir smakrikt. Fin smak av citron, persilja, rödvin, vitlök och oliver.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Servera gärna med en sallad med mycket syra och sälta ex Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka. Receptet hittar du här i receptbanken!
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (56)
(56)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Antonia Furla
Måste fråga! Ska det verkligen vara 2 LITER vatten???
Emma Olsson
Hej Antonia,
Två liter vatten är alldeles för mycket. Jag har nu ändrat i receptet. Ha i vatten tills högreven täcks, låt vätskan reduceras och gör gärna en sås av reducerade vätskan.
Hälsningar
Emma från Zeta