Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök
Vad tycker du?
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Långkok på högrev med ljuvliga smaker av balsamvinäger, rödlök, tomat, vitlök och örter. Passar utmärkt som helgmiddag.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (461)
(461)Vad tyckte du om receptet?
11 kommentarer
Annika Grell
Mustigt recept. Grytan står på spisen och det doftar gott i huset. Undrar bara om det verkligen ska vara en hel liter vatten, låter mycket. Jag har börjat med 1/2 liter.
Anna Mellberg
Hej Annika! Det låter verkligen härligt med huset fullt av god doft! Se bara till att köttet är ordentligt täckt av vätska så att det tillagas fint. Trevlig och GOD helg önskar Anna på Zeta
Margareta Libeau
Planerar att bjuda på denna gryta på nyårsafton.
Skulle vara tacksam för tips på gott rödvin som passar till.
Anna Mellberg
Hej Margareta! Det finns många viner som passar, men mitt förslag är att du tar med dig receptet till närmaste Systembolag och frågar personalen där. De är så bra och utbildade inom området ”dryck och mat i kombination” och dessutom får du en trevlig pratstund och glöm inte att be dem anpassa tipset efter din budget. Gott Nytt År önskar Anna på Zeta
Johan
Tips. Skär inte upp högreven utan koka den hel!
Sanna
Kan man förbereda denna dagen innan?
Anna Mellberg
Hej Sanna! Det går alldeles utmärkt. Löken kan du spara och lägga i när du värmer upp dagen efter. Hälsningar vännerna på Zeta
Malin
Ska göra detta till middag i kväll och har en fråga. Ska man hacka vitlöksklyftorna eller lägger man i dom hela?
britta eriksson
Skall prova denna den 26/11 på ica örnsköldsvik,jag är demonstratis som upplysning och gillar zetas produkter
Emma Olsson
Hejsan Britta,
Toppen, roligt att du tycker om våra produkter!
Hälsningar, vännerna på Zeta
Sofia
Skulle man kunna använda detta som fyllning i en ravioli? Ta bort så mycket av vätskan som man sen kan ringla över raviolin?
Vad tror ni?