Bruschetta med vegansk bönröra
Vad tycker du?
Surdegsmacka med fräsch röra på BreOliv, cannellinibönor, solrosfrön, rödlök, citron och kapris. BreOliv är ett helt vegetabiliskt fett med bara fyra ingredienser, olivolja, fett från sheanötter, vatten och salt.
Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Nu är det nya tider för svenska mackor, för äntligen går det att bre olivoljans härliga smak och fina egenskaper direkt på favoritbrödet. Prova vår nyhet BreOliv och läs mer på breoliv.se.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (104)
(104)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Märtha
Väldigt gott!! Succé bland gästerna.
Monica Nordlund
Mycket god och fräsch.
Pröva!
Viveka Johansen
Så gott min nya favvo
Anja
Otroligt god, lätt att göra och mina barn älskar den!
Viveka Johansen
Vansinnigt gott