Burrata med tomatsallad
Vad tycker du?
Det här är världens enklaste och godaste förrätt. Den tar ingen tid att göra och bjuder på fina smaker från medelhavet. En krämig version av klassikern Caprese och vi vet att den kommer bli sommarfesternas stora succé!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (92)
(92)Vad tyckte du om receptet?
11 kommentarer
Lotta Wedin
Har gjort denna många gånger när jag har haft gäster. Så bra recept. Enkel och snabb att göra och god och fräsch smak. Toppen.
Anna Mellberg
Hej Lotta! Så glada vi blir att höra det- tack för att du delar med dig av dina upplevelser. Hälsningar från vännerna på Zeta
Ingela
Ser väldigt gott ut!! Uppfattar jag det rätt; 3 msk balsamvinäger och 1 msk olja?
Anna Mellberg
Hej Ingela! 3 msk Zeta Rosébalsamvinäger och ca 1 msk olivolja blir jättebra! Hälsningar Anna på Zeta
Anna
Supergott!
Ser jättefint ut och är lätt att förbereda när man har gäster
Karin
-Och hur mkt olja🤪
Måste ha exakta mått.. jag är ingen ”Tina”
Anna Mellberg
Hej Karin! Ungefär 1 msk blir bra. Lycka till önskar vännerna på Zeta.
Anita
Hur mycket olivolja ska man blanda med balsamvinägern?
Emma Olsson
Hej Anita,
Använda den mängd olivolja efter dina smakpreferenser för bästa resultat 🙂
Hälsningar, Emma på Zeta
Maria Svensson
Vilken mängd balsamvinäger ska det vara?
Sophie Berlin
Hej Maria,
3 msk vinäger blir bra till den här rätten, vi har uppdaterat receptet nu.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta