Caponata med aubergine
Vad tycker du?
Caponata med aubergine är en siciliansk tomat- och grönsaksröra som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.
Receptet är framtaget av Zeta.
Caponata med aubergine är en siciliansk tomat- och grönsaksröra som gärna serveras ljummen. Passar bra som tillbehör till kyckling, kött eller som egen vegetarisk rätt.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (29)
(29)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Louise
Väldigt god när den får stå och dra till sig.
Emelie
Receptet är förvirrande. I ingredienslistan står det ”1 förpackning körsbärstomater”, men i instruktionen står det 1 förpackning konserverade körsbärstomater! I ingredienslistan står det 1 finhackad vitlöksklyfta, men i instruktionen står det flera hela vitlöksklyftor. Vad gäller?
Anna Mellberg
Hej Emelie! Jag förstår det, jag har nu återställt receptet och förtydligat det. Ledsen över förvirringen och tack för att du hörde av dig så att vi kan åtgärda. Lycka till i köket. Hälsningar Anna på Zeta