Chiligryta med chorizo
Vad tycker du?
Het och kryddstark chiligryta med nötkött och spansk chorizo. Toppas med koriander och servera gärna med avokado, tortillabröd och Salsa Roja.
Receptet är framtaget av Zeta.
Het och kryddstark chiligryta med nötkött och spansk chorizo. Toppas med koriander och servera gärna med avokado, tortillabröd och Salsa Roja.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (106)
(106)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Nina
Ska det verkligen bara vara 2 dl vatten? Går man på bilden på receptet så har:
Alternativ 1. tomaterna man lagt i gett väldigt mycket mer vätska
Alternativ 2. så ska det vara mer än 2 DL vatten som receptet säger.
Anna Mellberg
Hej Nina! Ja, det ska vara 2 dl vatten och 2 frp konserverade körsbärstomater(vi kommer förtydliga det i receptet nu eftersom färska körsbärstomater inte bidrar med lika mycket vätska). Vill du trots det ha en lösare konsistens så kan du späda med mer vatten och smaka eventuellt av med mer kryddor. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta.