Chokladbräck med parmesankrisp
Vad tycker du?
Det kanske kan tyckas märkligt att strössla parmesanost över choklad men saken är att kombinationen salt ost tillsammans med söt choklad är magisk.
Receptet är framtaget av Zeta.
Det kanske kan tyckas märkligt att strössla parmesanost över choklad men saken är att kombinationen salt ost tillsammans med söt choklad är magisk.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (15)
(15)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Siv
Hur många räcker det till? 4, 6, 8? Om man har fler tilltugg kanske halva satsen räcker för 4?
Anna Mellberg
Hej Siv! Det beror lite på hur stora bitar du bryter chokladen i. Men jag skulle nog säga 4-6 port. Lycka till i köket önskar Anna på Zeta
Christina Myhrman
Vad lägger man alla fina ingredienserna på? Bröd eller kex?
Tacksam för snabbt svar skall ha Tomtetennis idag!
Glad Lucia
Anna Mellberg
Hej Christina! Du smälter chokladen och garnerar den med övriga ingredienser. När chokladen stelnar bryter du den i bitar och äter som julgodis. Jättegott! Det finns fina instruktioner i receptet att följa. Hoppas att du fick en stämningsfull Lucia- God Jul och Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta