Fisk- och skaldjurssoppa från Toscana

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

45min 18 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Toscana är känd för sin enkelhet i köket och till de mest populära fiskgrytorna används inte de lyxigaste skaldjuren utan de som fiskarna behåller själva efter att ha sålt de finare sorterna. Här har vi inspirerats av klassiska toscanska fiskgrytor och anpassat receptet till vårt utbud i svenska butiker. Serveras tillsammans med ett gott bröd som toppas med italienska oliver och smakrik pecorino.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Fisk- och skaldjurssoppa
3
vitlöksklyftor, hackade
2
gula lökar, skivade
1
stjälk selleri, skivad
1
morot, tärnad
1/2 dl
1/2 tsk
chiliflakes
5 dl
vatten
2 1/2 msk
hummerfond
2 frp
krossade tomater
1 msk
torkad oregano
400 g
fryst vit fisk, exempelvis Sej eller Allaska Pollok
350 g
fryst skaldjursmix
450 g
frysta tillagade blå musslor
salt
nymalen svartpeppar
färsk oregano
Pinsa med oliver
1 frp
1
vitlöksklyfta, pressad
1 dl
salt
nymalen svartpeppar
färska örter, hackade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja