Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Vad tycker du?
Varm och krämig fetaost med knaprig yta är helt enkelt oemotståndligt. Om osten dessutom serveras på en bädd av krispig sallad och sötsyrlig rödlök, ja då är det sommarens, eller varför inte hela årets smakmässiga fullträff!
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Vinägermarinaden som blir över är perfekt att använda som bas i en vinägrett dagarna efteråt. Förvara i kylskåp.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (29)
(29)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Sylvia
Kan man tillaga osten i ugnen eller i en airfryer?
Anna Mellberg
Hej! Det har vi inte testat- men det borde fungera alldeles utmärkt. Återkom gärna och berätta hur det gått. Hälsningar från vännerna på Zeta