Gratinerad svamp – Funghi gratinati
Vad tycker du?
Gratinerad svamp med parmesan och bröd. Perfekt som egen rätt med goda tillbehör eller som ett eget tillbehör.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Gratinerad svamp med parmesan och bröd. Perfekt som egen rätt med goda tillbehör eller som ett eget tillbehör.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (18)
(18)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
ÖA
Enkelt och förvånansvärt gott! Passar väldigt fint på buffé.
Camilla
Fantastiskt gott och enkelt!
Ebba
Hur mycket vin ska det vara?
Emma Olsson
Hej Ebba,
Tack för att du uppmärksammade det här. Jag har ändrat receptet. Använd ca 1/2 till 1 dl vitt vin till receptet.
Hälsningar, Emma från Zeta