Gratinerade musslor med parmesan och vitlök
Vad tycker du?
Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (269)
(269)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Zvjezdana Kosovic
Bjöd mina vänner igår kväll, det uppskattades verkligen! Supergott var det. Tack/ Zvjezdana
Anna Mellberg
Hej Zvjezdana! Vi blir så otroligt glada att höra att ni hade det bra tillsammans och dessutom njöt av dessa goda musslor! Hälsningar från provköket på Zeta
Sophie Berlin
Hej Annsofie,
Vi rekommenderar att du frågar de kunniga som arbetar på Systembolaget angående detta.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta
Lotta Sandin
Supermat! Enkelt att tillaga, mycket gott och prisvärt. Suveränt för såväl det lilla enkla eller stora festliga tillfället.
Anna Meister
Det här är ett fantastiskt recept som vi ofta lagar både till oss själva och som bjudmat!