Grillad kycklingfilé i tomatmarinad
Vad tycker du?
Smakrik grillad kyckling i tomatmarinad som passar perfekt på buffébordet. Kycklingen får mer smak om den ligger en dag extra i marinaden.
Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Kycklingen går utmärkt att förbereda dagen innan festen, den blir till och med godare om den ligger en dag extra i marinaden.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (52)
(52)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Johanna
Hej,
Hade ni haft basilika i marinaden om ni servera en pastasallad med massa basilika i. Skulle ni hoppat basilikan i marinaden eller bytt ut den till något annat passande? 🙂
Anna Mellberg
Ja, vi hade haft basilika i bäda, vi älskar basilika! Men en kollega till oss brukar byta ut basilikan mot färsk oregano i marinaden och säger att det är väldigt gott- kan vara värt att testa! Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Caroline
Hej, vad räknar ni med att en kycklingfilé väger? Det är lättare att köpa kyckling efter vikt.
Tack på förhand!
Emma Olsson
Hej Caroline,
ca 900 g- 1 kg kyckling funkar utmärkt 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta