Grillad polenta med taleggio
Vad tycker du?
Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Polenta med karamelliserad lök och smält italiensk ost. Passar utmärkt som aptitretare innan maten eller på buffébordet.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (28)
(28)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Mila
Observerar just att 1 tsk timjan står med EN gång och tolkar receptet som så att den teskeden ska röras ner i polentan. Men sen ska man tillsätta timjan i lökblandningen också… hur mkt då?
Emma Olsson
Hej Milan,
Tack för att du uppmärksammande detta. Jag ska ändra receptet direkt. Det ska vara 1 tsk färsk finhackad timjan i lökblandningen också 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta