Gulaschsoppa
Vad tycker du?
Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.
Receptet är framtaget av Zeta.
Gulaschsoppa med plommontomater, kummin och mejram är mustig och mättande. Servera med en klick gräddfil och ett gott surdegsbröd.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (81)
(81)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Lisa
Inte det lättaste att hitta färsk mejram, funkar det med torkad? Samma mängd?
Emma Olsson
Hej Lisa,
Tack för att du hörde av dig! Det går jättebra att använda torkad mejram, men jag rekommenderar att du då endast tar 1 msk torkad mejram.
Hälsningar
Emma från Zeta
Kim Nilsson
Hur kan tillagningstiden vara 1timme när det ska ”småkoka under lock i 2 timmar”?
Emma Olsson
Hejsan Kim,
Så ska det absolut inte vara, jag har nu ändrat detta. Tack så mycket för din feedback 🙂