Helstekt Sea Bream med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (203)

(203)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Helstekt Sea Bream är en ljuvlig fiskrätt smaksatt med väldoftande gremolata.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 hela
Sea Bream (400g) fjällade och urtagna
salt
svartpeppar
Gremolata
2
vitlöksklyftor
1
citron finrivet skal
3 msk
bladpersilja finhackad

Gör så här

Tips!

Rätten kan förberedas 1–2 timmar före servering genom att steka fiskarna 2 minuter på varje sida och sedan värma upp dem i en ugnsfast form i ugnen på 100 grader ca 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (203)

(203)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Sofie

Så välsmakande! Kommer definitivt laga rätten igen. Tog ordentligt med svartpeppar och gremolata. Olivoljan fick bra smak av fisken, saltet och svartpepparn.

Anna Mellberg

Hej Sofie! Det låter som om du fick till smakerna, verkligen roligt att höra! Hoppas att det blir en stående favorit hemma hos er. Önskar dig en fin vecka, hälsningar Anna på Zeta