Italienska piroger
Vad tycker du?
Frasigt friterade piroger med ost, soltorkade tomater och färska örter. Utmärkt som småplock eller på en buffé. I Italien kallas dessa piroger Panzerotti.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Frasigt friterade piroger med ost, soltorkade tomater och färska örter. Utmärkt som småplock eller på en buffé. I Italien kallas dessa piroger Panzerotti.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (55)
(55)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Lena
Kan dessa förberedas och tillagas dagen innan, eller är de godast färska?
Anna Mellberg
Hej Lena! Kul att du har hittat till det här receptet, vi älskar dessa frasiga små piroger. De är absolut godast nyfriterade och tjänar inte på att göras dagen innan. Hälsningar vännerna på Zeta