Italienska pitabröd – Tigelle
Vad tycker du?
Upptäck Tigelle – ett italienskt bröd som påminner om pitabröd! Perfekt att fylla med skinka, grillade grönsaker och en klick pesto för en smakrik måltid som andas Italien. Oavsett om du serverar det till frukost eller lättare lunch blir Tigelle en ny favorit. Har du testat? Dela dina fyllningsidéer med oss i kommentarerna!
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Om du vill göra söta Tigelle kan du fylla dem med nutella och banan eller pecoriono och honung eller fikonmarmelad.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (52)
(52)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Hanna
Hur gör man om man vill låta dem nattjäsa?
Anna Mellberg
Hej Hanna! Vi har inte provat att nattjäsa dem. Men testa att jäsa dem över natten i bunken och sedan baka ut dem på morgonen och låta den andra jäsningen vara i rumstemperatur. Lycka till önskar vännerna på Zeta