Kalvfärsbiffar med parmesan, vitlök och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (254)

(254)

Vad tycker du?

40min 11 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Kalvfärsbiffar med sälta från parmesan är goda tillsammans med pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
kalvfärs finmald
1
ägg
1 dl
vatten
1/2
gul lök finhackad
1 stor
vitlöksklyfta riven eller pressad
1 kruka
bladpersilja hackad
salt
peppar
Till servering
Casa Di Luca Pappardelle
sallad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (254)

(254)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Jon Erlingsson

Härliga biffar! Jag spetsar ibland med ett extra ägg om jag har 800 gram kalvfärs. (3 ägg i stället för 2)

Gunnar

Jättegott, men vid nästa tillagning kanske jag tar i lite rivet citronskal i biffarna eller på på pastan och kompletterar med en tomatsås.

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco