Kikärtspannkakor med getost och honung
Vad tycker du?
Små kikärtspannkakor - Italienska Farinata. Serveras med getost, honung och rosmarin. Passar utmärk som mellanmål eller som en festlig förrätt.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (13)
(13)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Mona Sjöblom
Vad kan jag ta för ost istället för getost?
Emma Olsson
Hej Mona,
Använd gärna Fetaost istället om du inte gillar getost 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Peter
Den här smeten blev stenhård. Ska den kallan innan man sätter i äggen?
Malin
Jag vill också gärna veta svaret på detta innan jag provar!
Emma Olsson
Hej Malin,
Låt gärna vattnet tillsammans med mjölet svalna en stund (dock inte så att smeten blir kall). Rör sedan ner ett ägg i taget för att smeten ska bli jämn och fin. Skulle det vara så att smeten ändå blir för tjock kan du alltid addera lite extra vatten.
Med vänliga hälsningar, Emma från Zeta