Krämig kikärtsgryta med oregano och tomat
Vad tycker du?
Som smakrik och väldigt lättlagad kvalar den här krämiga kikärtsgrytan in både som vardagsklassiker men också som alternativ vid festliga tillfällen. Om det råkar bli något över och resterna värms upp dagen efter är smakerna ännu tydligare och mustigare.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (59)
(59)Vad tyckte du om receptet?
8 kommentarer
Magdalena
Ja, jag fattar att man propagerar för det egna märket, men tycker ändå att man kan skriva ut alternativ med egenkokta.
Anna Mellberg
Hej Magdalena! Du använder precis vilka kikärtor du vill! Vi ger bara en rekommendation och såklart lyfter vi våra egna eftersom detta är vår receptbank. Vi kan tyvärr inte skriva alternativ till varje ingrediens. Lycka till i köket och hoppas att du får en härlig måltid med någon du tycker riktigt mycket om! Hälsningar Anna på Zeta
Viktoria
Vilken fullträff! Jag serverade med havreris och det blev toppen!
Katarina
Oerhört gott! Bytte lök mot morötter eftersom för magens skull. Funkade fint!
Margit
Suveränt gott, hade inte spenat hemma så jag tog mangold från frysen i stället.
10 av 10 poäng, rekommenderar varmt!
Anna Mellberg
Margit, det värmer våra hjärtan att höra det! Vi önskar dig många goda måltider framöver, hälsningar från vännerna på Zeta
Danieö
Det här var otroligt gott!
Böt ut mascarponen mot naturell färskost för att få rätten laktosfri, det fungerade bra.
Kommer laga denna igen!
Anna Mellberg
Hej Daniel! Låter som en bra anpassning av receptet, vi är så glada att du gillade det! Hälsningar vännerna på Zeta