Krustader med fetaostkräm och fikon

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Perfekt plockmat till festen och nyårsskålen! Fetaostkrämen bryts av med krispigheten från krustader och rostade nötter. Färska fikon är pricken över i!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Zeta krustader
150 g
1/2 kruka
mynta
1/2
apelsin, zest från det yttersta skalet
2
färska fikon
1 dl
rostade hasselnötter
Salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Rosta gärna krustaderna i ugnen i några minuter på 200 grader så får de lite mer färg.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Barbara

Krustaderna, skall man rosta innan man klickar i röran?

Emma Olsson

Hejsan Barbara,
Du kan om du vill få lite mer färg på krustaderna. annars kan man äta de som de är.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco