Lasagne med salsiccia
Vad tycker du?
Lasagne med salsiccia är en riktigt mustig och smakrik rätt som passar perfekt när du vill imponera på gäster eller mätta ett större sällskap. Den kryddiga salsiccian tillsammans med lager av krämig ricottakräm och pasta gör denna lasagne till en riktig favorit på middagsbordet.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (106)
(106)Vad tyckte du om receptet?
8 kommentarer
Karin
Hej!
Det står häll på körsbärstomater.. men det finns inte i listan över ingridienser. Ska dessa kokas ner lite mjuka i färsen? Inte ersätta krossade tomater eller puré? Hälsn Karin
Anna Mellberg
Hej Karin! Tack för att du uppmärksammar oss på detta. I receptet kan man använda antingen krossade tomater eller konserverade körsbärstomater. Vi har rättat receptet nu, så att det inte är så förvirrande. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Martin Ehrlund
Ricottakrämen ska väl motsvara en béchamelsås, antar jag?
I sånt fall känns det litet lite med bara 1 frp Ricotta á 250 gram plus Pecorinon.
Eller räcker det till flera lager?
Sophie Berlin
Hej Martin,
Du har helt rätt, man vill inte få slut på den goda ”ostsåsen”, vi har uppdaterat receptet nu.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Kristoffersson Lars
Ska det vara färska lasagneplattor?
Emma Olsson
Hejsan Lars,
Vi har utgått från torra lasagneplattor och därför ökat tiden i ugn.
Hälsningar, vännerna på Zeta
Hans Berlin
Ni har glömt att tala om hur varm ugnen skall vara!
175 grader? 200?
Mvh
Hans Berlin
Emma Olsson
Hej Hans,
Jag har nu ändrat i receptet. Ungen ska vara på 200 grader. Tack för feedback 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta