Matmuffins med cannellinibönor, oliver och fetaost
Vad tycker du?
Muffins med cannellinibönor, fetaost och oliver, perfekt som mellis eller som lunch, till en picknick
Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.
Muffins med cannellinibönor, fetaost och oliver, perfekt som mellis eller som lunch, till en picknick
Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (39)
(39)Vad tyckte du om receptet?
9 kommentarer
Marie
Mer scones än muffins, men annars ok. Hade dock annan fyllning i form av lök, zucchini och soltorkade tomater.
Mirja Henriksson
Mängden av mjöl eller vätska måste vara fel. Det blir ingen smet. Det blir bröddeg.
Emma Olsson
Hejsan Mirja,
Receptet är på matiga matmuffins och ja degen påminner om bröddeg.
Hälsningar, vännerna på Zeta
E
Är verkligen måtten korrekta här? Känns som alldeles för mkt mjöl.. Stenhård degklump = stenhårda muffins = i princip oätliga.. Synd på fina ingredienser!
Emma Olsson
Hejsan,
Jag har kollat med skaparen av receptet och måtten stämmer. Eftersom att det är en matigare muffins så blir den inte lika fluffig som vanliga muffins. Men tycker du att smeten är för hård kan du alltid addera lite vatten.
Hälsningar, Emma från Zeta
J
Blir de goda även om man har fryst dem? Bör man värma de isåfall eller bara tina?
Emma Olsson
Hej Jonna,
Muffinsen går absolut att frysa. Du kan både tina de eller värma. Vill du värma muffinsen rekommenderar vi att använda ugn istället för mikro. Toppen på muffinsen behåller då sin krispighet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
E
Vilket mjöl kan man använda istället för vetemjöl?
Emma Olsson
Hej Elenor,
Vi har inte testat att tillaga receptet med något annat mjöl, därför kan jag inte ge någon rekommendation. Du får testa dig fram med alternativ till vetemjöl. Kontakta gärna oss igen med tips på vad man kan använda istället.
Hälsningar, Emma från Zeta