Mustig grönsaksragu med pasta tagliatelle
Vad tycker du?
Underbart mustig rödvinsgryta som passar att förbereda ett par dagar i förväg. Perfekt att värma och servera till god äggpasta en vardag när du har bråttom. Vill du ha den helt vegetarisk går det bra att utesluta Parmigiano Reggiano.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (32)
(32)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Heljä
Mustigt och gott till pastan! Jag uteslöt oliverna, la till en grönsaksbuljongtärning samt ett extra paket svarta bönor, då jag varit för frikostig med vätskan. 2,5 dl rödvin! Jättegott!
Tyra
Verkligen jättegott! Barnen åt som bara den ❤️👍
Lizzie Forsman
Hej!
1 1/2 frp rött matlagningsvin låter mycket! Ska det inte vara msk eller dl?
Anna Mellberg
Hej Lizzie! I receptet står det 4 dl vin eller 1,5 frp Zeta matlagningsvin (á 250 ml) Det är så vi skapat receptet och vi tycker det blir gott. Känner du att det blir för mycket kan du ersätta hälften med god grönsaksbuljong. Lycka till önskar vännerna på Zeta.
Alexander
Hej!
Det står inte när man ska tillägga buljong och lagerblad? Tror man kan även specificera när lök och vitlök ska tilläggas.
Anna Mellberg
Hej Alexander! Du har så rätt! Vi har nu uppdaterat receptet med tydligare instruktioner. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar vännerna på Zeta.