Mustig kycklingsoppa med risoni, tomat och örter
Vad tycker du?
En värmande och mustig kycklingsoppa med risoni passar perfekt som middag en kylig höstdag eller en kulen dag när som helst under året. Servera med pesto och ostgratinerat surdegsbröd. Blir det soppa över och den värms upp nästa dag har smakerna utvecklats ännu mer. Vilken bonus!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (20)
(20)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Petra Larsson
Såå god och mättande!
Cecilia
Ska man koka upp 2 liter buljong och sen använda 1,5? Förstår inte punkt 1 i receptet helt…
Anna Mellberg
Hej Cecilia! Det är alltid bra att koka upp lite extra buljong om man vill späda soppan. Vi är alla så olika när det kommer till vilken konsistens vi gillar på soppor. Vi förtydligar det i receptet. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta.