Nykokt färsk majs med tre toppings

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

1 ingredienser

När det är säsong för färsk majs är det bara att gå all in i frossandet! De här söta, krispiga och snygga grönsakerna är underbart goda och perfekta att variera med olika toppings. Här är tre förslag som vi älskar!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
majskolvar
Het majonnäs med Grana Padano
2
äggulor
2 tsk
dijonsenap
1 dl
salt
nymalen svartpeppar
1 tsk
chiliflakes
2 1/2 dl
flingsalt
Pesto piccante och Grana padano
flingsalt
nymald svartpeppar
2 1/2 dl
1
citron, citronsaften
Örtsmör med fetaost
citronzest
1/2 dl
basilika finhackad
1/2 dl
bladpersilja, finhackad
1/2 frp
flingsalt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Det går lika bra att grilla majsen och toppa med valfri topping.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco