Ladda ner bild Olive Ascolane RÖSTA PÅ RECEPTET (27) (27) Spara Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min 10 ingredienser Köp din Novello här Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr. Köp din Novello här Små krispiga fyllda oliver som passar som tilltugg eller antipasto. Receptet är framtaget av Zeta. Köp din Novello här Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr. Köp din Novello här Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 1/2 burk Cerignolaoliver urkärnade, urkärnade 200 g nötfärs alt. fläskfärs eller kycklingfärs 2 msk Extra jungfruolivolja Classico 2 krm salt 1-2 krm nymald svartpeppar 30 g Prosciutto Crudo 1/2 krm Muskotnöt malen 20 g Parmigiano Reggiano 22 mån riven 4 msk ströbröd 1 ägg Till panering 2 dl vetemjöl 3 ägg 2 dl ströbröd 1/2 tsk salt 2 krm peppar Till fritering 1 liter Solrosolja Gör så här Stek färsen i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Låt färsen svalna något. Mixa färsen grovt i en matberedare tillsammans med prosciutto. Blanda färsen med muskot, riven parmesan, ströbröd och uppvispat ägg. Fyll oliverna med smeten. Lägg mjöl på ett fat, vispade ägg på ett annat och ströbröd på ett tredje. Rulla oliverna i mjölet, sedan äggen och sedan ströbrödet. Värm solrosoljan till 180 grader. Fritera alla de fyllda oliverna samtidigt i en djup stekpanna ca 5 min tills de är gyllenbruna. Servera direkt. Dela Skriv ut Spara Vad tyckte du om receptet? RÖSTA PÅ RECEPTET (27) (27) Stäng Vad tyckte du om receptet? Sätt mitt betyg Stäng 0 kommentarer Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (27)
(27)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer