Olivmarinerad fläskfilé

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

25tim 11 ingredienser

Fläskfilén bakas i ugn och marineras sedan i ett dygn i vitlök, kapris och oliver. Serveras med citronklyftor och ett gott bröd!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskfilé putsad
1 dl
färska örter hackade, t ex persilja, rosmarin,timjan
1/2
gul lök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
salt
peppar
citron i klyftor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Jennie Tidebrink Faxe

Suveränt gott! Och det tyckte alla våra gäster med.