Örtbröd
Vad tycker du?
Hembakat bröd är alltid det godaste! I denna variant smaksätts örtbrödet med parmesan och pesto. Passar utmärkt att servera till buffén eller skaldjur.
Receptet är framtaget av Zeta.
Hembakat bröd är alltid det godaste! I denna variant smaksätts örtbrödet med parmesan och pesto. Passar utmärkt att servera till buffén eller skaldjur.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (70)
(70)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Marie Ekman
Menar ni inte att man skall rulla ihop från långsidan, och sedan vrida ihop de två delarna?
Anna Mellberg
Hej Marie!
Kul att du hittat vårt goda och oemotståndligt vackra bröd! Jag delade upp degen i två bitar. Kavlade ut dem (kavla ut ordentligt) till två rektanglar och rullade ihop dem från kortsidan. Skar ett snitt i dem (längs med rullen) och flätade(lade om lott)de två snittade bitarna. Degen stretchades ut en hel del under flätningen. De båda ändarna viks med fördel under brödet så att de inte fläks ut under gräddningen. Lycka till önskar Anna på Zeta