Örtbröd
Vad tycker du?
Hembakat bröd är alltid det godaste! I denna variant smaksätts örtbrödet med parmesan och pesto. Passar utmärkt att servera till buffén eller skaldjur.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Hembakat bröd är alltid det godaste! I denna variant smaksätts örtbrödet med parmesan och pesto. Passar utmärkt att servera till buffén eller skaldjur.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (70)
(70)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Brita Sjoblom
Fortfarande, menar ni verkligen att man skall rulla från kortsidan? En bild vore bra för att klargöra.
Anna Mellberg
Hej Brita! Ja, jag menar det fortfarande. Läs gärna igenom mitt svar på tidigare kommentar, då förstår du varför (degen stretchas ut när du flätar den). Jag har gjort receptet- så jag vet vad jag pratar om. Lycka till med detta goda och vackra bröd. Gott nytt År önskar Anna på Zeta
Marie Ekman
Menar ni inte att man skall rulla ihop från långsidan, och sedan vrida ihop de två delarna?
Anna Mellberg
Hej Marie!
Kul att du hittat vårt goda och oemotståndligt vackra bröd! Jag delade upp degen i två bitar. Kavlade ut dem (kavla ut ordentligt) till två rektanglar och rullade ihop dem från kortsidan. Skar ett snitt i dem (längs med rullen) och flätade(lade om lott)de två snittade bitarna. Degen stretchades ut en hel del under flätningen. De båda ändarna viks med fördel under brödet så att de inte fläks ut under gräddningen. Lycka till önskar Anna på Zeta